HTML

Kedves

Iróniával, az életért. Egy élhetőbb, életért.

Linkblog

2008.08.11. 10:49 Kedves:-)

Szigetköz:-)

 

Csodálatos 3 napot töltöttem a szigetköz szívében.
A lelkem simult ki…
 
Olyan emberekkel lehettem, akiből sugárzik, a béke, a nyugalom a szeretet a megértés.
Jó volt, megnyugodni, megtervezni a jövőt. Este a Duna parton sétálni, az augusztusi csillaghullást nézni. Végigsétálni Győr Óvárosán. Semmit sem változott a város azóta, hogy talán 4 éve feledhetetlen napot töltöttem ott valakivel, aki akkor sokat jelentett.
Bár a jelleg, a cél most egész más volt. Részt vehettem egy csodálatos esküvőn, ami magával ragadott.
A vasárnap pedig talán még békésebb volt, mint a szombat, vagy a péntek este. Séta, lovaglás, falusi ebéd… csend és nyugalom.
 
 
 
Irigylem az ott élőket. Mert ők tudnak emberléptékkel gondolkodni, nem vágynak többre annál, mint amit ad nekik az élet. Boldogok, hisz mindenük megvan. A nagyváros forgataga nem szippantja be őket….
A szeretet ereje ott fontosabb és értékesebb mindennél. Nem az a lényeg hogy ki vagy és honnan jöttél, hanem hogy szeretsz ugyanúgy, mint bárki más.
 
 
Köszönöm!
 
Sok boldogságot az ifjú párnak.
Mert ők merték vállalni azt amit mi itt sokan nem.

Hinni a másikban és abban, hogy együtt könnyebb.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://irony.blog.hu/api/trackback/id/tr53610416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2008.08.11. 17:21:13

"Hinni a másikban és abban, hogy együtt könnyebb."

Ez így van. Csak olyat találni, akiben hiszel és akivel együtt könnyebb, az a nehéz. Nem lehetetlen bár közelít hozzá. Ha meg ott is van az orrod előtt, nem akarod észrevenni.
süti beállítások módosítása