HTML

Kedves

Iróniával, az életért. Egy élhetőbb, életért.

Linkblog

2008.04.02. 19:56 Kedves:-)

emlékként

Úgy is hallottam, hogy amíg nap mint nap felkelünk, bizton tudhatjuk, hogy van még dolgunk idelent.

Tegnap előtt barátunk, cimboráival madárhangokat rögzített az erdőben, de a hazaúton végzetes baleset történt. Az orvosok három órán át küzdöttek érte, de nem tudták visszacsábítani.
Lehet! A nagy kavalkád elvakít itt minket és a valós értékek elsikkadnak. Futkosunk a sok hülyeség után, napjaink nagy részét teljes haszontalanságban töltjük, ha az élet igazi minőségét nézzük. Ő egy kicsit kivül esett ezen, talán egyesek számára ezért furcsának is tűnhetett, de mindig is gyanítottam, hogy jó helyen keresgél. Most már biztos vagyok benne! Megtalálta a fő kulcsot, kinyitotta az ajtót, és ott úgy fogadták ami őt megillette. Talán nem is csoda. Hisz hol ne látnának szívesen egy ilyen lényt? Nincs szükség rá, hogy magasztaljam. Aki ismerte úgyis tudja, hogy Emberségből maximális pontszámmal távozott tőlünk.

Emlékeinkben örökké megtartunk : nyugodj békében

       
          

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://irony.blog.hu/api/trackback/id/tr17408526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása